[Login] [IT] [RO] [EN]

Despre NoiTreetech e o companie ICT cu competențe multidisciplinare. Oferă valoare inovatoare business-ului clientului cu produse selecționate de la principalii furnizori, împreună cu servicii de integrare.Echipa tehnică este formată din profesioniști ce oferă un serviciu de consultare de standarde înalte pentru a garanta competența lor în cele mai complexe și complicate situații.

Inovarea, tehnologia și procesele sunt ingrediente care dau valoare prin integrarea lor în soluțiile de gestionare a securității și a aplicării întreprinderii.

Inovare
Îmbunătățește uzabilitatea propriului business prin cele mai bune practici consolidate cu evaluarea în orice moment a impactului managementului schimbării introdus de inovarea proceselor de business și de soluțiile tehnologice propuse.

Tehnologia
Tehnologie adecvată atent selecționată pentru a răspunde necesităților variate ale clienților. Dispozitiv wireless, Cloud computing, virtualizare, colaborare sunt doar câteva dintre noile tehnologii pe care Treetech le pune la dispoziție clienților săi, asigurând flexibilitate și modularitate.

Procesul
Abordare orientată pentru a reproiecta procesele afacerii pentru a asigura că informația corectă va ajunge la persoana potrivită în timp util, asigurând rezultate eficiente în productibilitatea business-ului.

Società

TreeTech SRL
Strada Dunării,110A
400055 Cluj-Napoca, jud.CLUJ(RO)
Romania
Mobile:+40 7225414870
E-mail info: info[at]treetech.ro
E-mail sales: sales[at]treetech.ro
Skype: info.treetech