[Work in progress] [IT] [RO] [EN]

Partnership


Construirea unei retele de colaborare cu PMI si Universitati pentru a impartasi solutii de servicii si produse.


Microarea software gestionale
Microarea (Zucchetti Group) este una dintre landscape-urile IT cele mai dinamice active în domeniul managementului software pentru PMI comerciale și de fabricație.
În afară de sediul din Italia, Microarea este prezentă și în Bulgaria, Polonia, România, Elveția și Ungaria.
Produsul ERP MAGO.net oferă un suport multilingv și permite accesul aplicației interfeței în limba dorită de client. Deasemenea, Mago.net conține localizări funcționale pentru a se adapta la diferite legi fiscale și acoperă nevoile tipice ale pieței în țara în care a fost instalat.
TreeTech este partener pentru produsele Mago.net
www.microarea.it - România


Progea
Progea este o companie care produce software pentru vizualizare, achiziție de date și gestiune pentru automatizări industriale.
Movicon™ este o platformă software Scada/HDMI care garantează flexibilitate în folosință, versatilitate și independență. Cu arhitectura sa flexibilă XML , Movicon este cea mai bună soluție de vizualizare și control aplicabilă în aproape orice sector de automatizare pentru a livra soluții bazate pe Windown 8 sau 7, Windows CE și soluții bazate pe web.
TreeTech este un furnizor de soluții pentru produse Progea.
www.progea.com


SpagoBI este open source pentru inteligența afacerii a inițiativei SpagoWorld, dezvoltată și gestionată de Engineering Ingegneria Informatica S.p.A, cu obiectivul de a realiza un software liber de nivel industrial, flexibil și adaptabil exigențelor unei game ample de utilizatori, agregând o comunitate vivace de proiect.
Centrul de competență SpagoBI, care dezvoltă și gestionează suite-ul, este prezent la Bologna, Milan, Romă, Padova și Torino. De aici coordonează o amplă rețea de birouri că și prim punct de contact cu clienți și integratori, atât național cât și internațional.
TreeTech este partener al SpagoBI.
www.spagobi.org


Society

TreeTech SRL
Strada Dunării,110A
400055 Cluj-Napoca, jud.CLUJ(RO)
Romania
Mobile:+40 7225414870
E-mail info: info[at]treetech.ro
E-mail sales: sales[at]treetech.ro
Skype: info.treetech