[Work in progress] [IT] [RO] [EN]

SCADA/HMI E PLANT INTELLIGENCE

Platformele tehnologice SCADA / HMI si PLANT INTELLIGENCE sunt rezultatul unor studii aprofundate și experiență vastă Progea, care contribuie la o reducere dramatică a timpului de dezvoltare, și cu disponibilitatea tuturor instrumentelor și caracteristicilor din același mediu, împreună cu integrarea maximă și transparența informațiilor. software-ul Progea depășește cu mult orice alt produs prin ușurința de utilizare și intuitivitate, mulțumită ''editorului inteligent" și instrumentelor integrate pentru auto-configurare și de import de tag-uri.
Ele reprezintă cele mai bune soluții pentru vizualizare, de control și de planificare aplicabil în orice domeniu de automatizare și se bazează pe Windows 8 sau 7 ™, Windows ™ CE și soluții bazate pe Web.


Soluții Moviconmovicon este suite-ul de produse SCADA/HDMI bazat pe tehnologii deschise și standard.
movicon în cele două versiuni, permite dezvoltarea de aplicații în mod extrem de flexibil și asigură dezvoltarea oricărei soluții, cu independența hardware completă atât pentru display cât și pentru control.
Movicon™11 este o platformă completă și matură SCADA/HDMI bazată pe XML cu alte 80.000 de aplicații instalate, care permite încrederea necesară chiar și în cele mai aspre aplicații mission-criticals€™, de la un HMI mic la un server SCADA cu arhitectură complexă.
Movicon™.NExT™ este noua generație de soluții SCADA/HMI bazată complet pe noua tehnologie grafică XPF/XAML și adoptând modelul de informație OPC UA.
Soluție deschisă, scalabilă și puternică, capabilă să întâlnească nevoile soluțiilor HMI pentru panelele operatoare. Versiunea PowerHMI a Movicon dispun de o funcționalitate integrată opțională Web Client, pentru a accesa la panelul operator prin web, utilizând browser-ele de internet standard. Puteți de asemenea să accesați sistemul HMI de pe tabletă sau smartphone(iPad, iphone, Android etc).

Soluție MES simplă și economică pentru gestionarea fluxului de informații care provin din linia de producție, agregarea și dispunerea în mod clar și simplu, trecând peste decalajul care există între producția în domeniu și gestiunea și planificarea afacerii. Achiziționează datele de producție în timp real și monitorizează indicii principali de performanță(KPI, OEE)., îmbunătățește productivitatea ,reduce pierderile și crește profiturile.
Automation Platform.Next este o arhitectură software creată pentru a constitui bazele sistemelor moderne de automatizare. Este o platformă deschisă și scalabilă, bazată pe NET și cea mai modernă tehnologie software și bazată pe concepte modulare cu tehnologie ‘’plug-in’’€™ pentru a face arhitectura software industrială mai deschisă și scalabilă, integrând module funcționale pentru a gestiona mai efectiv toate nevoile business-ului.
Automation Platform.NExT ™ a fost creată pentru a depăși limitele tradiționalei tehnologii Scada/HMI, oferind software de nouă generație bazat pe cele mai moderne soluții tehnologice, creând baza pentru o investiție pe termen lung, fără compromisuri, capabilă să furnizeze deschidere și integrare inimaginabilă până acum în domeniul automatizării. Informația Model a platformei Platform.Next se bazează pe tehnologia inovatoare OPC UA.
Automation Platform.NExT ™ este o platformă ce face conceptul de acces web la sistem un punct de referință fără egal..

Society

TreeTech SRL
Strada Dunării,110A
400055 Cluj-Napoca, jud.CLUJ(RO)
Romania
Mobile:+40 7225414870
E-mail info: info[at]treetech.ro
E-mail sales: sales[at]treetech.ro
Skype: info.treetech