[Work in progress] [IT] [RO] [EN]

Service & Consulting

  • Network Consulting Engineering
  • Consultanță în activități sistematice și securitatea informațiilor, în proiectarea și realizarea infrastructurii rețelei și sistemului de integrare.

  • Business Process Consulting
  • Procesul de Business Management & Collaborative Management pentru gestiunea partajată a bazei de cunoștințe prin unelte de luare a deciziilor pentru inteligența afacerii.

  • Software Development & Application Management
  • Expertiza multi-platformă pentru dezvoltarea ușoară și menținerea soluțiilor în domeniul internetului, arhitectură orientată pe servicii și în timp real.

  • Project Management
  • Coordonarea și managementul de-a lungul ciclului de viață al unui proiect, în conformitate cu nivelul de calitate cerut, cu termenul limită, bugetul aprobat, cu obiectivele durabilității și performanței mediului. Tree Tech operează bazându-se atât pe procedurile de operare dezvoltate în ani de experiență, cât și pe standardele internaționale ale industriei (PMI, ITIL).


Tehnologia digitală este o componentă fundamentală pentru performanța oricărei afaceri.

Prin serviciile sale de consultanță și valoarea pe care o adaugă, Tree Tech oferă tot suportul său pentru evaluarea, proiectarea și instalarea sistemelor de software și hardware pe care le comercializează.

Echipa Tree Tech intervine în procesele de afaceri pentru a îmbunătăți productivitatea și a ușura colaborarea pe distanțe mari.Collaborative
Engineering

Creșterea comunicării bazate pe tehnologia nouă și rețelele sociale este baza structurii organizaționale propuse de Tree Tech.
Coordonarea în echipă și prin intermediul acesteia prin metode noi promovează experiența de muncă și îmbunătățește expertiza tematică și realitatea socială dincolo de frontierele teritoriale.

Society

TreeTech SRL
Strada Dunării,110A
400055 Cluj-Napoca, jud.CLUJ(RO)
Romania
Mobile:+40 7225414870
Phone:+1
FAX:+1
E-mail info: info[at]treetech.ro
E-mail sales: sales[at]treetech.ro
Skype: treetech[at]skypename